Last-minute op zoek naar leuke en hippe cadeautjes?

Ben je dat ene 25-jaar getrouwd feestje of het verjaardagsfeestje van je petekind vergeten? Geen zorgen! Ik ga je een aantal leuke last-minute cadeau-tips geven! Zo hoef je geen tijd meer te verspillen aan het stressen over wat je nou toch weer eens zou moeten geven.. Een simpele klik is al genoeg om het leukste cadeautje te geven!

 

Uit eten, lunchen of lekker een drankje doen

Zo voor de handliggend, maar dit cadeau doet het altijd goed. Neem je vriendin, moeder, nichtje of wie dan ook lekker mee uit eten, uit-lunchen of trakteer hem of haar op een lekkere borrel. Gezelligheid gegarandeerd! Wil je eens een keer wat anders dan er in je eigen dorp op uit? Lees dan snel verder!

 

 Dagje zonnen of uitwaaien in Scheveningen

Trek er lekker de hele dag voor uit. Rijd ’s ochtends richting Scheveningen en zorg dat je de leukste hotspots al hebt bekeken! Een goede voorbereiding is het halve werk. Is het slecht weer? Geen probleem! Er zijn ontzettend veel leuke strandtentjes in Scheveningen. Start met een heerlijke lunch, vervolgd door lekkere wijntjes of speciaal biertjes en sluit je avond af met een culinair diner terwijl je vanaf de boulevard de zon in de zee ziet zakken..

 

Liever iets tastbaars?

Naast dat uitjes altijd makkelijk zijn om te geven, zijn er ook genoeg tastbare cadeautjes die het steevast goed doen. De een houdt namelijk meer van uit eten of een dagje weg, terwijl de ander zielsgelukkig wordt van een leuk tastbaar cadeautje. Een voordeel van het internet is dat je last-minute cadeautjes kunt bestellen, zonder dat je enige inspanning hoeft te verrichten!

 

Fotoboek

Dit kost wel is waar wat inspanning, want je moet alle foto’s uitzoeken die je wil gebruiken in het fotoboek. Vervolgens zal je hem ook in elkaar moeten zetten, maar vaak komen dan juist die onvergetelijke herinneringen weer boven drijven! Het is ook leuk om de foto’s apart af te laten drukken en vervolgens zelf in een fotoboek te plakken. Een voordeel hiervan is dat je helemaal zelf kunt bepalen wat je waar neerzet, de fotoresolutie is zeker goed, je kunt er bijschrijven wat je maar wil én je kunt er de leukste en gekste versieringen aan toe voegen. Bestel online persoonlijke stickers, die je vervolgens in het fotoboek plakt. Je lachspieren worden gegarandeerd getraind!

 

Wellness pakket

Voor vrouwen doet een Rituals wellness pakket het ook altijd goed. Uiteraard kun je ook zelf iets samenstellen. Koop wat badschuim, lekkere bodylotion en voeg er een wellnessbon aan toe. Dit kan overigens ook prima voor mannen werken, give it a try!

 

Parfum

Voor zowel mannen als vrouwen is parfum een gangbaar cadeau. Echter moet je wel een beetje weten waar degene van houdt, maar een mannen luchtje als One Million of Boss doet het altijd wel goed. Voor vrouwen is La Vie Est Belle of Sì altijd wel een veilige keuze! Durf je het toch niet aan? Dan is een bon van een parfumerie ook altijd fijn: dan kan degene zelf kiezen wat hij of zij lekker vindt!

 

Speciaalbier

De meeste mannen zijn hier heel blij mee te maken, maar ook steeds meer vrouwen houden van speciaalbier. Heel handig, makkelijk zelf te maken en nog eens lekker ook. Bij een Gall & Gall hebben ze altijd al vele speciaalbier pakketten, maar waarom zou je het niet zelf maken? Koop wat verschillende speciaalbieren, haal er eventueel een bijpassend glas of bonbons bij en inpakken maar! Zoek wat doorzichtige folie met wat houtsnippers en lintjes bij elkaar, zet de cadeautjes op een gezellige manier bij elkaar, lintje om de folie en klaar is kees!

 

 

 

 

 

 Comments are Closed