Mediators

Heeft u in uw zakelijke of privé leven te maken met een conflict? In zo een geval zou het natuurlijk handig zijn als het probleem wordt opgelost. Indien u er met de tegenpartij niet uitkomt, is het een bruikbare oplossing als u kiest voor een mediator. Bij het inschakelen van een mediator is het uiteraard belangrijk dat de mediator onpartijdig is. De advocaten van Ijssel advocatuur zijn niet alleen gespecialiseerd in diverse soorten rechten, maar kunnen ook als mediator worden ingehuurd. Bij het inschakelen van een mediator is het belangrijkste dat de oplossing zowel voor u als de tegenpartij te accepteren is. U leest verder over de voordelen van een mediator.

Mediator inschakelen

Nadat u heeft besloten om een mediator in te schakelen, moet u dit natuurlijk ook met de tegenpartij delen. Een mediator kan beginnen met werken als beide partijen overeenstemming hebben bereikt over de mediation.  In omgeving Deventer kunt u rekenen op de mediators van Ijssel advocatuur. Dit advocatenkantoor biedt ook diensten aan op gebied van mediation. Bij het kiezen van een mediator is het belangrijk om te vragen of de mediator wel erkend is.  Zo moet een mediator bijvoorbeeld aangesloten zijn bij de Mediatorsfederatie Nederland.

Mediator prijzen

Wat is de prijs van een mediator en wie betaalt de kosten? Afhankelijk van de duur van het proces wordt de tarief van een mediator bepaalt. Het kan zo zijn dat de tegenpartij de kosten wilt delen, maar als dit niet het geval is, dan moet u de kosten op uw eigen rekening nemen. Mediation bij Ijssel advocaten kan al vanaf 184 euro. Bij het afnemen van een totaalpakket heeft u uiteraard meer voordeel. Direct aan de slag met een mediator? Bezoek snel de website van Ijssel advocaten voor meer informatie: http://www.ijsseladvocaten.nl/wat-wij-doen/3-mediation.

 Comments are Closed